Over ons

we helpen u verder        Astrid van Zanten-Schell


E-mailadres: info@1001webwinkels.nl
Tel: 0547 273 949   Mobiel: 06 25 402 193
KvK-nummer: 30207315

1001webwinkels houdt zich sinds 2005 met Open Source webwinkelsystemen bezig. We zijn begonnen als AvZ webdesign & development dat we nu als 1001webwinkels voortzetten. Astrid van Zanten-Schell is de eigenares van dit bedrijf.

1001webwinkels staat voor betrouwbaarheid, betaalbaarheid en professionaliteit.

We zijn in de afgelopen jaren gegroeid en willen het voortzetten. In de toekomst koesteren we de aanpak met verschillenden partners samen te werken, ieder een specialist op zijn eigen gebied. Dit biedt alle partijen veel voordelen. We gaan een gerespecteerd marketingbureau ook omarmen.

Vaardigheid en kennis
We begeleiden u door het hele opbouwtraject. U staat er niet alleen voor.
Door een template toepassing is de vormgeving, kleur en layout op een zeer geriefelijke manier op te bouwen.

Door speciaal ontwikkelde software kunnen we oude gegevens overhevelen naar het nieuwe systeem van 1001webwinkels. Het volledige klantenbestand, alle productgegevens met of zonder indelingen in categorieëen of alle productbeoordelingen kunnen overgenomen worden.

Door onze zoek machine optimaliseringkennis (SEO) en uw inzet zorgt het systeem ervoor dat uw webwinkel hoog in de Google ranking komt te staan.

 Door de samenwerking met 1001webwinkels krijgt u de functionaliteit die het beste bij uw webwinkel past. U geeft aan wat zou willen en we helpen u verder.
U hoeft zelf niet door te modderen. Ons advies is goud waard.